Başkan Civelek, Hatay’daki muhtarlarla bir araya geldi

civelek muhtar2
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay’daki muhtarlarla bir araya geldi.
Hatay Muhtarlar Derneği binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan muhtarlarla tek tek selamlaşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, muhtarların halkın gönlünden gelen seçilmişler olduğunu söyledi. Toplantıya ev sahipliği yapan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in yaptığı bazı çalışmaları paylaştı ve Başkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
2 Şubat 2012 tarihinde kurulan derneğin zamanla 513 üyeye ulaştığını anlatan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, “Birçok ilçe ve beldelerde muhtar arkadaşlarımız derneğimize katkı sağlamaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu oluşumun çoğaldığını, güçlendiğimizi düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar. Ağaç dallarıyla gürler” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in çok önemli hizmet ve çalışmalar yaptığını belirterek, bunları sıralayan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, İskenderun’da yapılan Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin çok ayrıcalıklı bir hizmet olduğunu, son derece modern bir itfaiye binası yaptığını, ömrünü tamamlamış 80 yıllık içmesuyu şebekesinin yenilendiğini, içmesuyu şebekesinin yenilenmesinin İskenderun’da halkın ve belediyenin bütçesine yaklaşık 50 trilyon katkısı olduğunu söyledi.
Toplantının düzenlenmesine emeği geçenlere ve katılan konuklara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü yapılan bütün çalışmaları, sanki İskenderun’da yaşıyormuşcasına saydı. Memleketimize, halkımıza layık olmaya çalışıyoruz” dedi.
Muhtarlığın bir gönüllülük işi olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Muhtarlara saygım çok büyük. Çünkü muhtarların dışında bütün seçilmişler, bir partilerin mensubu olarak aday olur ve seçilerek gelirler. Ama muhtarlar hiçbir partiye üye olmadan direkt kendileri bağımsız aday olurlar, seçilirler. Dolayısıyla her partiliden oy alırlar. Herkesin gönlünde en fazla olanlarsınız siz. Onun için muhtarlara derin bir saygım ve sevgim var” diye konuştu. İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, birlikteliğin sağlanmasında katkısı olan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü’ye teşekkür ederek, İskenderun fotoğrafının yer aldığı anı tabağı verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.