Başkan Savaş, İskenderun ve Arsuz’da ziyaretlerde bulundu

savas iskenderun
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay genelinde birlik ve beraberlik ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun ve Arsuz’da bazı mahalle ve köylere dayanışma ziyaretlerinde bulundu.
Başkan Savaş, mahalle ve köy gezileri kapsamında, İskenderun HARB – İş sitesini, Yıldırım Tepe Mahallesini, Modern Evler 304. Sokak, Arsuz Tatarlı Köyü ve Haymeseki Köyünü ziyaret ederek, muhtarlar ve mahalle – köy sakinleri ile bir araya geldi.
Başkan Savaş’ın, İskenderun ve Arsuz’da mahalle ve köylere gerçekleştirdiği ziyaretlere, Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, muhtarlar, mahalle ve köy sakinleri eşlik etti. Başkan Savaş’ın ilk durağı İskenderun HARB – İş sitesi oldu. Naif Sert’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, site sakinleri katılım gösterdi.
Başkan Savaş’ın ikinci durağı İskenderun Yıldırım Tepe Mahallesi oldu. Abdurrahman Ertuğrul’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya mahalle sakinleri katıldı.
Daha sonra İskenderun Modern Evler 304. Sokakta ziyaretlerine devam eden Başkan Savaş, Cemal Arslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Ziyarete mahalle sakinleri katılım gösterdi. Başkan Savaş ve beraberindeki heyet daha sonra Arsuz’a geçiş yaptı. Arsuz Tatarlı Köyünü ziyaret eden heyet burada Fatih Eker’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Köy Muhtarı Ali İçen ve köy sakinleri ile bir araya gelerek sohbet ettiler.
Ziyaretlere Arsuz’da devam eden Başkan Savaş ve beraberindeki heyet daha sonra Arsuz Haymaseki Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Süleyman Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya muhtarlar ve köy halkı katılım gösterdi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, birlik beraberlik ve dayanışma ziyaretleri kapsamında sürdürdüğü buluşmalarda ziyaret ettiği tüm mahalle ve köylerde birlik, beraberlik mesajları verdi, mahalle ve köy sakinleri ile sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.
Mahalle ve Köy Muhtarları ile köy sakinleri de tüm bu ziyaretler sırasında Başkan Savaş’ı sıcak bir ilgi ile karşılayarak ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Önceki İçerik“Başarıya imza atan kadınlarımız”
Sonraki İçerikAtatürk Fotoğrafları Sergisi 13 Kasım’da açılacak
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.