Vali Lekesiz’den ‘geçmiş olsun’ ziyareti

vali ziyaret1
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz eşi Zehra Lekesiz ile birlikte Ovakent Beldesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, beldede yaşayan 71 yaşındaki Mevlüt Bilgin’i evinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Hatay İl Jandarma Komutan Vekili J.Yb. Eşref Torun, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Beytullah Odabaşı’nın da eşleri ile birlikte katıldığı ziyarette, bir süre önce beyin ameliyatı geçiren Mevlüt amcaya geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Lekesiz, Mevlüt amca ile yakından ilgilenen eşi ve çocuklarına da teşekkür etti.
Dört kız 2 erkek çocuk sahibi olan Mevlüt amca ile eşi 67 yaşındaki Fatma teyzenin yaklaşık 50 yıllık evlilikleri süresince bir kez bile tartışmadıkları bilgisini alan ve bunun sırrını soran Vali Lekesiz’e yaşlı çift, “Sevgi, saygı ve sabır” diye cevap verdi.
Aileye kendilerinden herhangi bir talepleri olup olmadığını da soran Vali Lekesiz, “Sevgi, saygı ve huzur dolu bir ortamda bu ülkeye pırıl pırıl 6 evlat yetiştirmişsiniz. Sizlere bunun için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.