‘Dörtyol büyük bir potansiyele sahip’

vali dörtyol1
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütürken geçtiğimiz Ekim ayında Dörtyol İlçe Kaymakamlığı’na atanan Recep Soytürk’ü makamında kabul etti.
Vali Lekesiz, Kaymakam Soytürk’ün ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yeni görevinin kendisi, ailesi, ilimiz ve Dörtyol ilçemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.
Hatay’ın, ülkemizin sosyal ve ekonomik hayatına enerji pompalayan önemli merkezlerlerden biri olduğunu, Anadolu coğrafyasının tüm renklerini ve desenlerini bünyesinde taşıyan ve bunları uyum-ahenk içerisinde yaşatabilme becerisini başarabilen güzel bir il olduğunu ifade eden Vali Lekesiz, Dörtyol ilçemizin de, bir taraftan Amanoslara yaslanmasıyla, bir taratan sahiliyle, bir taraftan hemen yanı başındaki demir, çelik sanayisi ile gerçekten çok büyük bir potansiyeli bünyesinde barındıran aynı zamanda ilimizin farklı renklerini de barındıran özel yerleşim yerlerimizden biri olduğunu kaydetti.
Lekesiz, “Dörtyol ilçemiz büyük bir potansiyele sahip. Hiç şüphesiz idarecilerimizin görevi bir taraftan görev yaptıkları yerin günlük sorunlarını çözerken bir taraftan daha güçlü bir geleceğin kurulması için kararlar alıp irade ortaya koymaktır. Sizin de mevcut mesleki deneyiminiz ve donanımınızla Dörtyol’un bu potansiyelini hayata geçireceğinize, geleceğin kurulmasında ciddi katkılar yapacağınıza olan inancım tamdır. Yeni göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim” dedi. Dörtyol Kaymakam Recep Soytürk ise, kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, ilimizdeki kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışarak Hatay ve Dörtyol’a en iyi şekilde hizmet vermekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.