HATAY TÜRKİYE BİRİNCİSİ!

zehra lekesiz2
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’in eşi Zehra Lekesiz, Karlısu Beldesi’nde bulunan Hatay Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcılarının, Antakya Kaymakamının ve İl İdare Şube Başkanlarının eşlerinin de katıldığı ziyarette Zehra Lekesiz, yaşam alanlarını, dokuma ve resim atölyelerini gezerek Devletimizin himayesinde merkezde kalan kadınlarımızın ve genç kızlarımızın ürettiği el ürünlerini inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldı. Daha sonra çok amaçlı salonda vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet eden Zehra Lekesiz, engelli vatandaşlarımızın söyledikleri şarkılarla duygulu anlar yaşarken, ziyaretin anısına kol saati, isim yazılı bileklik ve top hediye etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, ziyaretin Gönül Elçileri Projesi kapsamında gerçekleştiğini hatırlatarak, Vali Yardımcısı, Kaymakam ve İl İdare Şube Başkanları’nın eşlerinin ‘doğal gönül elçileri’ olduklarını, bu anlamda toplumda bir farkındalık oluşmasında büyük katkıları olduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Hizmeti Projesi’nde ilimizin Türkiye’de birinci sırada olduğunu da ifade eden Aldatmaz, Vali M. Celalettin Lekesiz’in eşi Zehra Lekesiz’e projeye destek verdikleri ve projenin başından beri kendileriyle beraber oldukları için teşekkür etti.

Önceki İçerikÇakır: “Askere sahip çıkılmasını istiyoruz”
Sonraki İçerikMehmet Dönmez; “Bu kez AK Parti diyelim”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.