Başkan Savaş haftasonu yine İskenderun’daydı!

lütfü
Hatay’ın ve yaşayanlarının birlik, beraberlik ve dayanışma kültürüne büyük bir önem gösteren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, hafta sonlarında ilçe, belde ve köylere yönelik nezaket ziyaretlerini sürdürdü.
Başkan Savaş geçtiğimiz hafta sonu Kırıkhan, İskenderun, Dörtyol’da bir dizi birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretlerinde bulundu. Başkan Savaş ilçelerin yanı sıra ayrıca merkeze bağlı Apaydın Köyü ile Toygarlı Beldesi’ne de ayrı ayrı nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
Birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretlerinde ilk durak Dörtyol Numune Evler Mahallesi oldu. 22.sokakta Mehmet Sami Arslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette Başkan Savaş ilçe ve mahalle sakinleriyle karşılıklı sohbet ve fikir alış verişinde bulundu.
Daha sonraki İskenderun ziyaretinde iki mahalleyi ziyaret eden Başkan Savaş ilk olarak İskenderun Esentepe Mahallesi’nde Abdullah Sanar’ın, İskenderun Modernevler Sitesi 300. sokakta ise Mehmet Gözüküçük’ün ev sahipliğinde düzenlenen buluşmalara katılım gösterdi.
İskenderun Esentepe Mahallesi’ndeki ziyarette Mahalle Muhtarı Doğan Keleş, Satranç İl Temsilcisi Sultan Daban, İskenderun Modernevler Sitesi 300.sokaktaki ziyarette ise Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Ali Soylu, Gözüküçük ailesi ve mahalle sakinleri hazır bulundu.
İskenderun ilçe ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Savaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. İskenderun temaslarını tamamlayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın bir sonraki durağı Kırıkhan ilçesi oldu. Ak Parti Kırıkhan Meclis Üyesi İbrahim Keser’in ev sahipliğinde Kırıkhan Menderes Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Adana Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya, Ceysoğulları Aşireti Derneği Başkanı Mehmet Keser, Altınözlüler Derneği Başkanı Ömer Kuday ve ilçe ve Menderes mahallesi sakinleri yer aldı.
Başkan Savaş daha sonra merkeze bağlı Apaydın Köyü’ne geçti. Burada Halil Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Reyhanlı Belediyesi eski Başkanı Mahmut Ekmen, Apaydın Köyü Muhtarı Ömer Çağatay, Kırıkhan Paşapınar Köyü Muhtarı Erol Keser ve köy sakinleri katıldı. Belediye Başkanı Savaş’ın ilçe, belde ve köylere yönelik hafta sonu ziyaretlerinde son durak Toygarlı Beldesi oldu. Zeytincik Mahallesi’nde Toygarlı Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Orhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ziyarete Meclis Üyesi Haşim Özçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Parlak ve belde sakinleri katılım gösterdi.
Başkan Savaş ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe, belde, köy ve mahalle sakinleri ziyarette katılımcılarla birlikte Hatay’ın birlik, beraberliğine yönelik karşılıklı sohbet ve istişarelerde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.