İŞTE BUDUR!

ak parti aday
Bugün, AK Parti Aday Adayı Tanıtım Mitingi’ne katıldım.
AK Parti aday adaylarını kutluyorum.
Hiç kuşkusuz; bu ‘Büyük Buluşma’, İskenderun’un geleceği için güçbirliği teşkil ediyor. Mehmet Soydan’la, Mehmet Dönmez’le, Bülent Özer’le, Seyfi Dingil’le, Abdulkerim Güven’le, Filiz Özçörekçi’yle, Esabil Soydan’la, Turgut Polatçı’yla ve Ümran Gültekin’le, AK Parti tek yürek olmuş durumda.
Görüyorum ki, hepsi, “İçlerinden biri aday gösterilmez ise koparlar” şeklindeki tartışmayı tarihin çöp sepetine fırlatıp attı.
“Elleriniz dert görmesin” diyorum.
“Helal olsun” diyorum.
***
En başından;
Teşekkürler Mehmet Soydan!
“İskenderun halkına hizmet etmek için bir olalım, iri olalım, diri olalım” sözleriyle ‘güçbirliği’ne destek verdiğiniz için..
“Hani bir şarkı var ya; ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız, diye.. Bende hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız ve bütün İskenderun’da farklılıklar bizim teminatımızın altında olacaktır” cümlesini gürül gürül haykırdığınız için..
Yapıcılığınız için.. Kucaklayıcılığınız için..
***
Teşekkürler Bülent Özer!
Yaptığınız o şahane konuşma için.. İskenderunspor’a yönelik içtenlikli sevinciniz için.. “Güçlü İskenderunspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Sarıseki’de yapımı devam eden Gençlik Merkezi’ni, İskenderunspor’un kullanımına vermek için İskenderun Belediye Meclisi’ne teklif götüreceğiz” dediğiniz için..
***
Teşekkürler Mehmet Dönmez!
İktidar partisi adına yaptığınız olgun ve birleştirici konuşma için.. Yapıcı üslubunuz için.. “İskenderun’u hep birlikte yöneteceğiz” cümlesini ifade ederek, halka dokunan bir çalışma içinde olduğunuz için.. Ve de aylardır bitip tükenmek bilmeyen çalışkanlığınız ve gayretiniz için..
***
Teşekkürler Abdulkerim Güven!
İskenderun’da sergilenen eksikliklere dikkat çektiğiniz için.. Hizmetlerin sadece bir kesim için değil, her kesim için sağlanması gerektiğini ifade ettiğiniz için.. Ve bu konuyu abartılı bir istismarın konusu yapmaya tenezzül etmediğiniz için.
***
Teşekkürler Filiz Özçörekçi!
Yaptığınız o müthiş güzel konuşma için.. Birlik ve beraberlik konusunda sergilediğiniz örnek tutum için.. ‘Biz biriz, beraberiz’ sözleriyle tüm aday adaylarına verdiğiniz omuz için… Zarif üslubunuz için..
***
Teşekkürler Seyfi Dingil!
‘Büyük Buluşmada’ ortaya çıkan büyük mutabakattan duyduğunuz memnuniyeti ifade ettiğiniz için.. Tüm aday adaylarında sergilenen olgunluğa dikkat çektiğiniz için.. İskenderun’u yönetmek adına birleştirici yaklaşımınız için.. Belirlediğiniz hedeflerin hakkını teslim ettiğiniz için..
***
Teşekkürler Esabil Soydan!
İskenderun için hepimize yeniden büyük umutlar kazandırdığı için.. Diğer aday adayları konuşurken, sık sık alkışlayarak destek verdiği için.. Beldelerin gücünü, İskenderun’la buluşturduğu için.. Ve de ön önemlisi, İskenderun ve Büyükşehir’in ‘ay ve yıldız’ gibi, birbirinden kopmayacağına yaptığı vurgu için..
***
Teşekkürler Turgut Polatçı, teşekkürler Ümran Gültekin..
Kısacası..
İskenderun’daki huzur ve barış ortamına sözlerinizle katkı sunduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürler.
Şunu unutmayın:
Tarih bugünü sadece “Büyük Buluşma” olarak yazmayacak, “Daha güçlü bir İskenderun” için büyük mutabakat günü” olarak yazacak!

Önceki İçerikMehmet Soydan, “Şarkı devam edecek!”
Sonraki İçerik7 bin 500 litre kaçak mazot ele geçirildi
1974 doğumlu. Güney Medya'da müdür. İskenderun'un önde gelen gazetecilerinden.