PSİKOLOGLAR DA PSİKİYATRİSTE GİDEBİLİR

Toplumumuzda, bir birey psikolog veya psikiyatrist ise psikolojisi bozulmaz veya danışacağı bir şey olamaz gibi birtakım yanlış düşünceler var. Psikologlar ve psikiyatristler de kötü hissedebilir, onlar da bazı şeylere sinirlenebilir veya morali bozulabilir.

PSİKOLOGLAR DA PSİKİYATRİSTE GİDEBİLİR

Bazen bazı durumların içinden çıkamaz gibi hissedebiliriz. Bu durumlarda yardıma ihtiyaç duyarız. Bizler sinirlendiğimizde, üzüldüğümüzde veya moralimiz bozulduğunda tepkilerimizi belli etmeyiz ama bu kırılmadığımız, kızmadığımız ya da üzülmediğimiz anlamına gelmez. Sadece tepkilerimizi daha iyi kontrol edebildiğimiz anlamına gelir.

BİZLER DE İNSANIZ VE SİZLER GİBİ PSİKOLOJİK DESTEĞE İHTİYAÇ DUYABİLİRİZ.

Psk. Simge AKÖZEL
Ben Simge AKÖZEL.16 Ağustos 1998 yılında Antakya'da doğdum.İlk ve ortaokulu Dr. Gani Bahadırlı İ.Ö.O'da tamamladım.İskenderun Demirçelik Anadolu Lisesi'ni kazandım.2 yıl orada okuduktan sonra İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne geçiş yaptım ve buradan da 2016 yılında mezun oldum.2016'da Antalya Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencisi oldum.2019 yılında Adana Çukurova Üniversitesi'ne aynı bölüme geçiş yaptım.2022 yılında Çukurova Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum.1 Ağustos 2022'de Özel İskenderun Psikoteknik Değerlendirme Merkezi'nde çalışmaya başladım.İş hayatımı hâlâ burada devam ettirmekteyim.