Kaymakam Özyiğit göreve başladı

kaymakam görev
Dörtyol Kaymakamı iken 14.10.2013 tarih ve 2013/681 sayılı müşterek kararname ile İskenderun Kaymakamlığı’na atanan H.Hasan Özyiğit, göreve başladı.
Dörtyol’da görev yaptığı 3 yıl içinde önemli hizmetlere imza atan İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, halkla diyaloğu olan bir Devlet adamıydı.
Kaymakam Özyiğit, çözüm odaklı hizmetlerle Dörtyol’da halkın sevgisini kazandı.
Çağdaş eğitime büyük önem veren Kaymakam Özyiğit’in İskenderun’a atanması sevince yolaçtı. Kaymakam Özyiğit’in İskenderun’da da önemli hizmetlere imza atacağına inancımız tam. İskenderun Kaymakamı Özyiğit’e ‘hoşgeldiniz’ diyor, görevinde başarılar diliyoruz.

ÖZGEÇMİŞ
Özyiğit, 1964 yılında Ankara’nın Haymana İlçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Haymana’da tamamladıktan sonra, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur.
01 Ekim 1987 tarihinde Kayseri Valiliğine Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır. Sırası ile Karabük Eflani Kaymakamlığı, Muş Korkut Kaymakamlığı, Karaman Ermenek Kaymakamlığı, Sivas Divriği Kaymakamlığı, Antalya Korkuteli Kaymakamlığı, Ankara Çamlıdere Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2005-2010 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevini yürütmüştür. 2010-2013 yılları arasında Hatay Dörtyol Kaymakamlığı görevinde bulunmuştur.
14 Ekim 2013 tarih ve 2013/681 sayılı Müşterek Kararname ile İskenderun Kaymakamlığına atanan H.Hasan Özyiğit; evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Önceki İçerikPTT 173. müşterisine hediye verdi
Sonraki İçerikDavut İnşaat bölgenin en yüksek beton pompasına sahip oldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.