Seymen Et Pazarı Kurban Bayramı’nda hizmetinizde..

seymen et pazarı (1)
Seymen Et Pazarı, geçtiğimiz aylarda kutladığımız Ramazan ayında gerçekleştirdiği kampanya ile halkımıza hizmet sunmuştu. Seymen Et Pazarı Kurban Bayramı’nda da İskenderun halkına hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde..
Tecrübeli ve deneyimli işletmeci Hüseyin Karakurt, önümüzdeki günler içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nda Konya ve Karaman’dan getirdiği sağlıklı kurbanlıklarla vatandaşlarımıza hizmet edecek. Sağlık kontrolünden geçen ve küpesi olan kurbanlıklar, günler öncesinden satışa sunulmaya başladı. Haftalar öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Seymen Et Pazarı, Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın istek ve taleplerini cevaplandırmak için yoğun çaba ve gayret gösterdi.
Seymen Et Pazarı işletmecisi Hüseyin Karakurt, Ramazan ayında olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. Bayramda kesim de yapacaklarının altını çizen Kararurt, tüm İskenderun halkının Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.