Türk Metal’den ‘HAZIMSIZLIĞA’ suç duyurusu!

metal sen savcilik4
İsdemir’de çalışan işçilerin daveti üzerine İsdemir’de örgütlenmeye başlayan Türk Metal Sendikası gücüne güç katarken, kiraladıkları reklam ponaları ise bir takım hazımsız kişilerce, kundaklanıyor, bilboardlar yırtılıyor.
Türk Metal Sendikası Avukatı Osman Taşçı konuyla ilgili Sarıseki Jandarma Komutanlığı’na suç duyurusunda bulunurken, Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan ise, bu hazımsızlığa sert tepki gösterdi.
Varan yazılı açıklamasında, “İsdemir’de çalışan işçilerin daveti üzerine İsdemir’de Örgürlenmeye başlayan Türk Metal Sendikası gün geçtikçe gücüne güç katıyor. Türk Metal Sendikası Örgütlenme sebebiyle, İsdemir ve Karayılan beldesinde bulunan dolmuş duraklarının reklam panoları ve billboard kiralayarak reklam vermektedir. Ama ne yazık ki; bu reklamları çekemeyenler, sindiremeyenler gece yarıları kundaklayarak reklam afişlerini yırtıyorlar. Her şeyden önce Kamu malına zarar veriyorlar. Türk Metal Sendikası’nın gücüne güç katmasını hazmedemiyorlar. Bu reklamları hazmedemeyenler, Kamu malına zarar verdiklerini inkar edeceklerdir, ‘biz kamu malına zarar vermeyiz’ diyeceklerdir. Ama biz ve Kamuoyu biliyor ki, bu olayda bir alicengiz oyunu var” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikKarasayar; ”AK Parti’nin bayrağını tüm belediyelere dikeceğiz”
Sonraki İçerikTSK’dan Suriye Hava Araçlarına Yakın Takip
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.