Rapor Dergisi 22. Yaşına Girmenin Mutluluğunu Yaşıyor

rapor
5 Ekim 1992’de kurulan, özellikle de yaptığı ekonomi haberleriyle, röportajlarıyla iş dünyasının vazgeçilmez yayın organı olan Ekonomik Rapor Dergisi 22. yaş gününü kutlamanın heyecanını yaşıyor.
Başta Hatay, Osmaniye, Adana ve Mersin illeri olmak üzere, Türkiye’nin birçok iline ulaşan Ekonomik Rapor Dergisi 21 yılı geride bırakmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyor. Rapor Ajans Ltd. Şti. bünyesinde yayın hayatını sürdüren, Yaşar Diken’in kaptanlığında, Mustafa Yalçın ve Ersan Çalışkan ve Özlem Demir’in yıllardır verdikleri emeklerle bu günlere ulaşan Ekonomik Rapor Dergisi, her ay düzenli olarak okurlarıyla buluşuyor.
İmtiyaz Sahibi Yaşar Diken “Başarı güven, özveri, istikrar ve azim ister. Ekibimizle birlikte her zaman amatör ruhla, profesyonelliğe önem vererek çalıştık. Özellikle insanların başarı öykülerine yer vererek yarının girişimcilerine ışık olmaya çalıştık. Bizim için önemli olan bardağın dolu tarafına bakabilmek ve insanlarımıza faydalı bilgiler sunabilmektir. Yapılan eleştirileri de dikkate alarak her gün bir adım daha ileri gitmek için durmadan çalışıyoruz. Bu güne kadar yazılarıyla yönlendirici mesajlar veren yazarlarımız başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bundan sonra da toplumumuzun aynası olmayı sürdüreceğiz” diye belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.