‘BÜYÜK AŞKLAR, BÜYÜK HİZMETLERE DÖNÜŞTÜ’

mevlüt payas
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, eşi Suzan Şahin Dudu ve Payas CHP İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Milletvekili Mevlüt Dudu ”Tecrübeli, aktif ve sosyal, adalete önem veren bir kaymakamın Payas’a atanmasından dolayı memnuniyet duyuyorum” diyerek, Kaymakam İrfan Demiröz’ü kutladı.
Payas Kaymakamı İrfan Demiröz ise konuşmasında, ”Devletimizin uygun ve takdir ettiği, köklü tarihe ve kültüre, geçmişe sahip Payas’a, hükümetin temsilcisi olarak, hizmet etmekten mutlu olacağım. Çünkü Devletimiz son yıllarda büyük aşkları, büyük hizmetlere dönüştürüyor. Leyla ile Mecnun sevdasını, çölleri yeşerterek, kırsal topraklara sevgi tohumu ekiyor. Ferhat’la Şirinin aşkını ise, başlayacak Amanos Hassa Tüneli gibi dağları delerek imara ve iskana dönüştürüyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan Köydes projeleriyle, sayın Valilerimiz ve Kaymakam meslektaşlarımızın alın teriyle; suyu, yolu, kanalizasyonu olmayan köy kalmadı. Bu sayede taşrada yasayan tüm vatandaşlarımızın unutulmuş duygusunu akıllarından çıkarıyoruz. Anadolu’nun her karış toprağına alın teri döküyoruz ve devlet yatırımlarının önceden olduğu gibi bugünde yakından takipçisi ve hizmetkarı olacağız” ifadelerini kullanarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.