Başsavcı Tezcan; “Her olguyu, her ifadeyi titizle inceliyoruz”

bassavci
Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Gezi Parkı eylemlerine destek gösterileri sırasında Abdullah Cömert’in ölümüyle ilgili soruşturmada sona gelindiğini söyledi.
Antakya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Ahmet Abdullahoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Başsavcı Bestami Tezcan, Gezi Parkı eylemlerine destek gösterilerinde sert bir cismin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in ölümüyle ilgili soruşturma hakkında da gazetecilerin bir sorusu üzerine açıklama yaptı. Tezcan, “Soruşturmada sona doğru gelindi. Olayla ilgili her olguyu, her ifadeyi titizle inceliyoruz. Önümüzdeki günlerde soruşturmayla ilgili gelişmeleri açıklayacağız” diye konuştu.
ODTÜ protestolara destek eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan’ın ölümüyle ilgili soruşturmanın da devam ettiğini hatırlatan Tezcan, şöyle dedi: “O konuda gazetelerde ve internet sitelerinde çıkan haberler ve elde edilen görüntüleri tek tek inceliyoruz. Bazı görgü tanıkları çıkıyor ve ben olayı gördüm diyor. Onlarında doğrumu yalanımı konuştuklarını inceliyoruz.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.