Peri masalını andıran düğünde ilkler de yaşandı..

dönmezer dügün
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer en mutlu günlerinden birini yaşadı. Mehmet Emin Dönmezer ve eşi Cemile Dönmezer’in güzel kızları Çiğdem; Nesrin ve İsmail Şenol çiftinin yakışıklı oğulları Onur Aytaç’la hayatını birleştirdi. İskenderun Belediye Nikah Salonu’ndaki nikah merasi görülmeye değerdi.
Peri masalını andıran düğünde ilkler de yaşandı. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in nikah salonunu inşa ederken, “İskelede tekneye binen genç çiftler, deniz yoluyla nikah salonuna geçebileceklerdir” diyordu. Hayaldi, gerçek oldu!
İskenderun’da ilk defa, genç çiftler iskelede tekneye binip, nikah salonuna deniz yoluyla geldiler. Hava fişek gösterileri eşliğinde kıyıdan salona geçen çiftleri, davetliler ayakta alkışlıyordu. Bu arada kokteyl sahasındaki açık terasa ilk defa masalar konulmuştu. Böylece, yeni nikah salonunda düğün salonlarına alternatif bir düzenin kurulabileceği yönünde güzel bir örnek sunuldu.
Ses düzeniyle desteklenen nikah salonu, davetlilerin de beğenisini kazandı.
Düğüne; CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Edipoğlu, İskenderun Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni, Başkan Yardımcısı Safa Buran, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı.
Dönmezer ve Şenol ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğünde konuklar gönüllerince eğlendi. Halayların çekildiği gecede, davetliler gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar.
Çiğdem ve Onur Aytaç çifti, gece boyunca sahneden ayrılmazken, gönüllerince eğlendiler. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Çiğdem-Onur Aytaç çiftinin nikahını, nikah memuru Özgür Özkan kıydı.
Nikah merasiminde mutlu çiftlere kahve fincanı hediye edildi.
Peri masalını andıran muhteşem düğün merasimi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Genç çiftlere yaşam boyu mutluluklar diliyoruz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.