Dükkana girdi, başına sıktı. Esnaf şokta!

intihar
İskenderun’da çeşitli sosyal derneklerde aktif görev alan ve kent merkezinde Mücevherat ve Butik sahibi Özkan Doğan silahla kafasına sıkıp intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Kanatlı Caddesi üzerinde bulunan ONGU Mücevherat ve Butik mağazası içerisinde meydana geldi. İddialara göre, Özkan Doğan’ın komşuları içeriden gaz kokusu gelmesi üzerine mağazaya geldi. İçeride ağır bir koku olması dolayısıyla içerinin havalandırılmasını sağlayan komşuları Özkan Doğan’ı da dışarı çıkardı.
Bu arada içeride bir eşyasını unuttuğunu söyleyerek tekrar mağazaya girdiği belirtilen Özkan Doğan içeride iken tek el silah sesi duyuldu. Komşuları ve çevredekiler hemen mağazaya koştu, çekmeceden kendisine ait silahla kafasına sıkıp intihar girişiminde bulunan Doğan hemen 112 Acil ambulans çağrılarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne yetiştirildi.
Hemen ameliyata alınan Doğan, yaşam mücadelesini kaybetti.
Özkan Doğan’ın intihar girişimi çevredeki esnaf, tanıyanları ve insanlar arasında şok etkisi yarattı. Olay yerine gelen İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlattı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.