Peri masalı gibi düğün!

hayati dügün8
HAYATİ ‘NUR’LANDI!
İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi Kemal Sonay ve eşi Gamze Sonay’ın yakışıklı oğulları Hayati Sonay, Yelken Kulübü’nde düzenlenen düğün merasimde hayatını, Yusuf Yılmaz ve Hatice Yılmaz’ın güzel kızları Nur Yılmaz (Sonay) ile birleştirdi. Düğüne; Teşkilatlanmadan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Milletvekili Mevlüt Dudu ve eşi Suzan Dudu, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, CHP ilçe Başkanı Süleyman Uyar, 23. Dönem Hatay Milletvekili ve CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı A. Aziz Yazar, işadamları, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Sonay ve Yılmaz ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğünde, Eylem söylediği Türkçe ve Arapça şarkı ve türkülerle konukları coşturdu.
Halayların çekildiği gecede, davetliler gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar.
Hayati Sonay ve Nur Yılmaz çifti, gece boyunca sahneden ayrılmazken, gönüllerince eğlendiler. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, damadın babası Meclis Üyesi Kemal Sonay’la sahnede karşılıklı oynadı.
Kemal Sonay, davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Genç çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıyarken, damadın nikah şahitliğini CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, gelinin nikah şahitliğini ise İrfan Önal yaptı.
Başkan Civelek, mutlu çiftlere kahve fincanı hediye ederken, geline evlenme cüzdanını ise Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap takdim etti.
Peri masalını andıran muhteşem düğün merasimi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Genç çiftlere yaşam boyu mutluluklar diliyoruz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.