Savaş; “Kendi stratejik planımızı kendimiz belirliyoruz”

hassa lütfü
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmaları kapsamında Hassa İlçesine ve köylerine ziyarette bulundu.
Hafta sonu gerçekleşen ziyaretlerde Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a, Aktepe Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Yukarıkarafakılı Köyü muhtarı Ahmet Ay, Hassa mekez Çay Mahallesi Muhtarı Esabil Yalçın, Aşağıkarafakılı köyü muhtarı Bestami Bereket, Dedemli Köyü Muhtarı Mesut Camcı, Mazmanlı köyü eski muhtarı Ali Taşbaş, köy ve mahalle sakinleri eşlik etti.
Başkan Savaş ve beraberindeki heyetin birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretleri kapsamında ilk durağı Hassa’nın Deliçay Köyü oldu. Heyet daha sonra sırasıyla Hassa ilçesinde Mazmanlı, Katranlık, Haydarlar köylerine ve son olarak Hassa Merkezde Girne mahallesine ayrı ayrı ziyaretlerde bulundu.
Karşılıklı hoş sohbet şeklinde ve samimi bir ortamda gerçekleşen Hassa ilçesi ve köylerine yönelik birlik ve beraberlik ziyaretlerine ayrı ayrı ev sahipliği yapan, Hassa’nın Deliçay Köyü Muhtarı Usame Gökçe, Mazmanlı Köyü Muhtarı Hasan Önal, Katranlık Köyü Muhtarı Hidayet Solak, Haydarlar Köyü Muhtarı Mustafa İleri, Hassa merkez Girne Mahalle Muhtarı Ali Çil, ilçe ve köy sakinleri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Başkan Savaş şehrimizdeki sosyal dokunun ve huzur ortamının geleceğe sağlıklı bir şekilde taşınması adına birlik, beraberlik buluşmalarına aralıksız olarak devam ettiğini dile getirerek, “Birliğimize, dirliğimize, dayanışmamıza güç vermek, bu birlikteliğimizi daha da pekiştirmek için bu ziyaretleri severek gerçekleştiriyoruz. İç ve dış mihrakların şehrimiz ve ülkemiz üzerindeki olumsuz senaryolarını bozup, sevgiyle yoğrulmuş bu coğrafyanın insanları olarak barış, birlik, beraberlik adına, şehrimizi geleceğe taşıma adına, hizmet ve kalkınma adına, kendi senaryomuzu, kendi stratejik planımızı kendimiz belirliyoruz. Hatay’da ki sevgi, dostluk, kardeşlik bağları çok kuvvetlidir. Şehrimizdeki huzuru, barış ve hoşgörü ortamını bozmaya kimsenin gücü yetmez. Bu birlik ve beraberlik ziyaretlerimizin amacı aramızdaki kuvvetli bağları daha fazla güçlendirmektir” dedi.
İlçede ve köylerde Başkan Savaş’ı sıcak bir ilgi ile karşılayan muhtarlar ve köy sakinleri şehrimizin birlik ve beraberliğine güç katacak, şehrimizin huzur ve barış ortamını daha da pekiştirecek bu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Savaş’a teşekkür ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.