“İskenderun hak ettiği güzelliklere en yakın zamanda kavuşacak”

kaymakam cemiyet
Düzce Valiliği’ne atanan, İskenderun Eski Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla vedalaştı. Su, İskenderun’un en çok insanlarını özleyeceğini söyledi.
Düzce Valisi olan Ali İhsan Su’yu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları karşıladı. İskenderun’da görev yaptığı süre içerisinde gazetecilerle iyi ilişkiler ve diyaloglar kuran Ali İhsan Su’nun kentimizden ayrılacak olmasına basın mensupları üzülürken, Vali olarak bir üst makama terfi etmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirttiler.
Gazetecilerle son kez sohbet eden Ali İhsan Su, İskenderun’un gönlünde çok ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “3 yıl boyunca kentte görev yaptım. Bu süre içinde İskenderunlular bana ve aileme çok sevgi ve saygı gösterdi. Bilhassa basın mensuplarımızla güzel bir şekilde çalıştık. Gazeteci arkadaşlarımızın yazdıkları bizlere ışık oldu. Yazılarından dolayı gazetecilerimizi bizzat arayarak teşekkür ettim. Bunlar hep karşılıklı sevgi ve saygıdan kaynaklanıyor” diye konuştu.
Gazetecilerin İskenderun’da en çok yapmak istediniz şey nedir sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Su, “Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki; İskenderun’un insanlarını özleyeceğim. Buranın insanları, çok sıcakkanlı, güleryüzlü ve hoşgörülü” ifadelerine yer verdi.
İskenderun’a Lojistik Köy kurulmasını da çok istediğini kaydeden Su, “Lojistik Köy Projesi kentin gelişimine son derece önemli katkı sunacak. Bununla birlikte Sanayi Sitesinin kentin ortasından kalkıp daha geniş bir yere kurulması da çok önemli. Bu çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Turizm alanında da İskenderun çok geniş bir potansiyele sahip. İnşallah İskenderun turizmiyle sanayisiyle Türkiye’nin sayılı yerleşim yerlerinden biri olacak” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.