İşte birlik, işte dayanışma!

sosyal tesis bayramlaşma (4)
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İskenderun’da protokol ve halkın bayramlaşma programına katıldı. Bakan Ergin, bu bayramın ülkedeki sosyal dayanışmanın, sosyal barışın, kardeşliğin geleceğe güvenle yürümenin önünü açmasını temenni etti.
Belediye Sosyal tesisinde gerçekleştirilen protokol ve halkın bayramlaşma programına Askeri ve sivil erkan İskenderun’da yaşayan farklı dinlerden cemaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, sivil tolum örgütleri temsilcileri ile vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. Bayramlaşma merasimine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, İskenderun halkı ve basın mensupları katıldı. Bakan Ergin, dışarıdan itibaren sosyal tesisin içerisine girene kadar herkesle tokalaşıp, selamlaştı ve bayramlarını kutladı. Bu arada Bakan Ergin, içeri girdiği sırada dışarı çıkmakta olan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ile de tokalaşarak bayramlaştı.
Bayramlaşma töreninde konuşan Düzce Valisi olan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, bu güzel Ramazan Bayramı’nda bir arada olmanın, mutluluğunun kıvancını yaşadığını söyledi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin de, bir bayram gününde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sizlere sevdiklerinizle beraber ve sizi sevenlerle beraber, nice bayramlara erişmenizi diliyorum. Bu bayramın da hem ülkemizdeki, sosyal dayanışmanın, sosyal barışın, kardeşliğin geleceğe güvenle yürümenin önünün açılmasını, gerek kendi coğrafyamızda, gerekse dünya üzerinde, tüm coğrafyalarda huzuru, kardeşliği, barışı güçlendirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Düzce’ye Vali olarak atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya plaket takdim etti.
Bayramlaşma töreninin ardından Bakan Ergin, Milletvekilleri, Başkan Civelek, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı hep birlikte sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti. Protokol ve halk bayramlaşması programında bir süre kalan Bakan Ergin kentten ayrıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.