“Hep bir arada olacağız!”

cocuklar baskan2
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.
Belediye Yemek Salonu’nda düzenlenen yemeğe, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İftar yemeği, dua ile başladı.
Masaları ziyaret ederek, konuklarını ‘hoşgeldiniz’ sözleriyle selamlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, birlikte iftar yaptı. Konuklarıyla sohbet eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, üniversiteyi kazanan dernek bünyesindeki öğrencileri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Birarada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sevgili misafirlerimiz belediyemize, belediyenize, yemek salonumuza geldiğiniz için size çok teşekkür ederim. Sizlerin varlığınızdan ben mutlu oluyorum. Çocukları çok severim. Çocuklarla, geleceğimiz gençlerle bir arada olmak beni mutlu ediyor. Kendimi aranızda genç hissediyorum” dedi.
Birlikteliği sağlayan Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kuruluna teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu birlikteliğe toplumumuzun büyük ihtiyacı var. Hep bir arada olacağız. Birlik içerisinde olacağız ki başka ülkeler bize zarar vermesin” diye konuştu. İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, dernek bünyesindeki 8 öğrencinin üniversite sınavına girdiğini ve hepsinin de üniversiteyi kazandığını söyledi. Öğrencilerin başarısından dolayı mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Darısı diğer gençlerimizin başına. İnşallah hepiniz üniversiteyi kazanırsınız. Başarılar diliyorum. Hepinizi çok seviyorum. Sizinle her zaman birlikte olacağız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’e destek ve ilgisinden dolayı teşekkür eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep çakmaklı, “Gerçekten Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Başkan olmadan önce de derneğimizi destekleyen bir doktorumuzdu. Belediye Başkanımız olduktan sonra da bizi her zaman desteklediniz. Eşinizle her zaman yanımızda oldunuz. İnanın ailelerimiz, çocuklarımız her zaman size dua ediyor. Bu tablo karşısında gözlerim yaşardı. Ramazan ayındayız. Belediye başkanımız derneğimizdeki aileleleri ve çocukları iftar sofrasına davet etti, misafir etti. Derneğimiz 10 yıl önce kuruldu. Bizleri davet etmeyi ilk defa Belediye Başkanımız düşündü. Çok güzel bir iftar yemeği oldu. Derneğimize desteğinizden, ilginizden, bu davetinizden dolayı size çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarıyla günün anısına birlikte fotoğraf çekildi. İftar yemeği bitiminde, dernek bünyesindeki iki genç şarkı söyledi. Çocukları seven Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarını kapıda uğurladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.