Organize Sanayi Bölgesi, İskenderun’a ‘yanık ünitesi’ kuruyor!

osb protokol
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Organize Sanayi Bölgesi’nin katkılarıyla İskenderun’a yanık ünitesinin kurulacağını belirtti. İskenderun Devlet Hastanesi’ne kurulacak olan yanık ünitesinin protokolü; Kaymakamlık, OSB ve hastane yöneticileri arasında imzalandı.
İskenderun Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Kaymakam Su, İskenderun Körfezinin hızla sanayileştiğini belirterek, ”Bölge demir çelik alanında hızla gelişiyor. Bu ünite zorunlu bir ihtiyaç haline geldi. İskenderun Organize Sanayi Başkanlığı tarafından kurulacak olan ünite hayati bir öneme sahip. Bu ünite 13 yataklı olacak.. Arzu ederiz hiç kullanılmaz. Hiçbir yanık vakası olmaz. Olursa da anında müdahale edilir” dedi.
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı ise ülke ve bölge ekonomisine katkı sağladıklarını belirterek, ”Bunun yanında sağlanan istidamın yanında sosyal hayata destek oluyoruz. Bu ünite yaklaşık 500 Bin TL’ye mal olacak. Bu ünite için son sistem makineleri alacağız. Bölgemiz ağır sanayi bölgesi. OSB olarak her zaman sosyal projelerde var olacak” şeklinde konuştu.
Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri Dr. Ömer Akın ise ünitenin kurulacak olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, emeği geçenleri kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı. Düzenlenen törene, İskenderun OSB yönetimi, İskenderun Devlet Hastanesi Genel Koordinatörü Veysel Yıldırım, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Burakçil de katıldı.

Önceki İçerikAKLIN YOLU BİR!
Sonraki İçerikÇardak, İskenderun Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.