300 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

sünnet
Hatay’ın Anavatan’a katılışının 74.yıldönümü münasebetiyle bu yıl 29.su düzenlenen Antakya Festivali etkinlikleri çerçevesinde Antakya Belediyesi’nce 300 çocuk sünnet ettirildi.
Haziran ayında başlayan çocukların sünnet kesimleri yaklaşık 1 ay boyunca Antakya Devlet Hastanesi’nde Ürologlar tarafından yapıldı. Sünnet kesimlerinin tamamlanmasının ardından her yıl olduğu gibi sünnet olan çocuklar ve aileleri için Antakya Belediyesi tarafından “Sünnet Şöleni” düzenlendi.
Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi’nde düzenlenen sünnet şölenine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç.Dr. Nazan Savaş, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, sünnet olan çocuklar ve aileleri katılım gösterdi. Sünnet etkinliğinde Belediye Din Görevlisi Yusuf Esatoğlu Kuran-ı Kerim ve dualar okudu. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, etkinlik çerçevesinde bu yıl belediyeye başvuran 300 ailenin çocuklarının sünnet ettirildiğini belirtti. Başkan Savaş her yıl olduğu gibi bu yıl da belli bir sayı sınırlaması yapmadıklarını, kendilerine başvuruda bulunan tüm ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini ifade etti. Başkan Savaş şölende sünnet olan çocuklarla yakından ilgilendi, onlara ve ailelerine çeşitli hediyeler dağıttı, çocuklarla ve aileleriyle bol bol sohbet ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Sünnet olan çocukların aileleri ise kendilerine bu imkânı sağlayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.