İnan Grup’tan bir ay boyunca bin kişilik iftar yemeği!

inan grup iftar
İnan Grup Şirketleri, Ramazan ayında ‘hayır’ duası almaya devam ediyor.. Grand Plaza’nın hemen arkasında İnan Grup’un açık alanda kurduğu iftar çadırı, vatandaşlarla dolup taşıyor. Hemen her gün 1000 kişinin akın ettiği iftar çadırında örnek bir dayanışma hakim.
İnan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan’ın sevgi dolu yüreğiyle sergilediği örnek yaklaşım, takdirle karşılanıyor. Geleneksel olarak sürdürülen ‘dayanışma’ ortamında, bir ay boyunca ihtiyaç sahiplerine açık alanda 1000 kişilik iftar yemeği veriliyor..
İnan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, kardeşi Orhan İnan ve Abdullah İnan’ın oğlu Abdulkadir İnan’ın eşlik ettiği iftar yemeğine; İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte katıldı.
Kaymakam Su, iftar yemeğinde konukların masasına geçerek, uzun uzun sohbet etti. İnan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan da, Kaymakam Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’ya katılımlarından ötürü teşekkür etti.
İftar yemeğine katılan çevre sakinleri ise, “Allah razı olsun” diyerek, İnan Ailesi’nin her Ramazan ayında sağladığı ‘dayanışma’ ortamından ötürü kutladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.