Hatay’ın yeni ilçelerine kaymakam atandı!

kaymakamlar
2013 yılı Vali Yardımcısı ve Kaymakam kararnamesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalandı.
Kararnameye göre, büyükşehir kapsamında oluşturulan ve merakla beklenen yeni ilçelerin de kaymakamları atanmış oldu.. Uzun zamandır, merkez ilçe Antakya, Payas, Arsuz ve Defne’ye kaymakam atanması bekleniyordu.
Buna göre, Payas Kaymakamlığı’na Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, Arsuz Kaymakamlığı’na Enez Kaymakamı Fatih Baysal, merkez ilçe Antakya kaymakamlığına Bilecik Vali Yardımcısı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamlığı’na ise Bornova Kaymakamı Hakkı Uzun atandı.
Kararnamede ayrıca; Hatay Vali yardımcılığı görevlerine de Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Eynesil Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, ve Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun atandığı bildirildi.
Bu arada; Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik Kocaeli Vali yardımcılığına, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat Aksaray Vali yardımcılığına, Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz Yayladağı Kaymakamlığı’na, Kırıkkale Valiliği Kaymakam Adayı Ali Güner Kumlu Kaymakamlığı’na, Esenyurt Kaymakamı Halil Uymaz Kırıkhan Kaymakamlığı’na atanmış oldu.

Önceki İçerikİnan Grup’tan bir ay boyunca bin kişilik iftar yemeği!
Sonraki İçerikSEÇİM İÇİN VAR, İSKENDERUNSPOR İÇİN YOK MU?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.