Vali Lekesiz, 5 Çocuklu Bir Ailenin İftar Sofrasına Konuk Oldu

vali iftar3
Manevi duyguların, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı Ramazan ayında, Hatay halkı ile bu güzelliği paylaşan Vali M. Celalettin Lekesiz, Ürgenpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 5 çocuklu bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu.
Çeşitli vesileler ile vatandaşlarla iftar sofralarını paylaşan Vali Lekesiz, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının ilimize ve ülkemize güzellikler ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Eşi Zehra Lekesiz ile birlikte ailenin iftar sofrasına misafir olan Vali Lekesiz, yaşları 6 ila 14 arasında değişen 3 kız, 2 erkek evladı olan aile ile sohbet ederek, hal ve hatırlarını, kendilerinden bir talepleri olup olmadığını sordu.
İlimizde Ramazan ayının, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygusu ve tüm güzelliği ile yaşanmaya devam ettiğini ifade eden Vali Lekesiz, konuk olduğu ailenin ve tüm Hataylıların Ramazan ayını içtenlikle kutladı.
Evin küçük bireyleri ile çok yakından ilgilenen Vali Lekesiz ve eşi Hanımefendi Sayın Zehra Lekesiz, çocukların eğitimleri ve okul başarıları konusunda aileden bilgi aldı. Vali Lekesiz ve eşi, ailenin eğitimi gören çocuklarına ve aileye çeşitli hediyeler verdi.

Önceki İçerikRamazan fırsatçılarına taviz yok!
Sonraki İçerikİTTİFAK VAR MI, YOK MU?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.