Ramazan fırsatçılarına taviz yok!

zabita9.
Halkımızın sağlığını korumaya yönelik rutin denetimlerini aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan dolayısıyla gıda üretim ve satışına yönelik faaliyet gösteren işletmelerin denetimlerini sıklaştırdı. Unlu mamüller üretimi ve satışı yapan işletmeler denetimden geçirildi. Belediye’nin sağlık memurunun da katıldığı denetimde, fırınlardaki ekmek gramajı ölçüldü ve temizlik ve hijyen kontrolü yapıldı.
Satışa sunulan içeceklerin ve imalatta kullanılan ürünlerin son kullanma tarihi de kontrol edildi. Belediye Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, halkımızın ürünleri alırken, son kullanma tarihini kontrol etmeleri konusunda uyarıda bulundu.
Denetimlerin rutin olarak aralıksız sürdürüldüğünü belirten Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, “Ramazan ayı öncesinde ve ramazanda denetimlerimizi yoğunlaştırdık. Halkımız ürün alırken özellikle son kullanma tarihini kontrol etsinler. Denetimlerimiz aralıksız ve yoğun bir şekilde devam edecektir. Ramazan fırsatçılarına taviz vermeyeceğiz. Kurallara uymayanlara yasal işlem yapılmaktadır” dedi. Halkımızın kendi sağlığı için şikayetlerini belediyenin Alo Çağrı Merkezi’nin 444 1939 ve Alo Zabıta 61 416 84 numaralı telefonuna bildirmeleri istendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.