Recai Akçam; “Gelinlik Sektöründe Türkiye’de 6. Sıradayız!”

gelinlik defilesi (2)
Beş Temmuz festivalinde konser öncesi anıt alanındaki vatandaşlara gelinlik defilesi gerçekleştirildi. İlk kez böyle bir defilenin gerçekleştiği festivalin ardından basın toplantısı düzenleyen Şirin Modaevi işletmecisi Recai Akçam, defilenin yoğun ilgi gördüğünü açıkladı.
Uzun yıllardır İskenderun’da bu işle meşgul olduğunu söyleyen Akçam, festivale çok önemli bir defile gerçekleştirdiklerini söylerken, Uluslararası İskenderun Festivali kapsamında Zülfü Livaneli konserinden önce ilk kez gelinlik defilesi düzenlendi.
Düzenlediği defile ve Moda Evi hakkında basına bilgilendirmelerde bulunan Recai Akçam;
“Hedefimiz hep en iyisini yapmak! İleride bizi en iyi yerde göreceksiniz. Modayı yakından takip ediyoruz ve onun doğrultusunda tasarımlar yapıyoruz. 15 yıldan beri bu işin içindeyim ve şuanda Gelinlik Sektöründe, Türkiye genelinde 6. sıradayız” diyen Akçam bizlere bu imkânları sağlayan Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sahnede mankenlerimizin saçlarını yapan Bülent Kuaför ve Prestij Kuaför’e, Model Foto’ya ve Festival Komitesinden Esma hanıma çok teşekkür ediyorum dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.