“Dişleriniz İçin Yeni Bir Dünya’’

dis hastanesi8
Dişhekimi Bestami Yılmaz’ın uzun uğraşları sonucu hizmete giren Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, daha önce bölgede hiç olmayan uygulamaları da beraberinde getiriyor..
Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, İskenderun Havuzlu Çarşı Yılmaz Plaza’da açıldı.
Dişhekimi korkusunu, heyecanı ve ağrı-sızı gibi fobileri ortadan kaldıran her türlü imkanın bulunduğu merkezde, dişleriniz yapılırken uydudan istediğiniz TV progoramını izleme imkanına da sahip oluyorsunuz.
“Dişleriniz için yeni bir dünya’’ sloganı ile yola çıkan Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Dişhekimi Bestami Yılmaz’ın uzun süren çalışmaları sonucu hizmete girdi.
Beş ayrı klinikte en zorlu diş cerrahi operasyonların dahi 24 saat yapılabildiği Diş Dünyası’nda, strerilizasyon odası, çene eklemi hastalıkları ve tedavisi, implantoloji, ortodonti, periodontoloji, endodonti, diş beyazlatma, laminant porselen, ağız kokusu, protez ve estetik, dijital panoramik ve sefalometrik röntgen, ağız içi kamera gibi teknoloji ve tedavi imkanları bulunuyor.
Bölgede ilk kez sunulan bir çok konudaki tedavi yöntemleri ise Dişhekimi Bestami Yılmaz tarafından tanıtıldı.
Hijyene azami önem gösterilen merkezde ayrıca, uluslar arası standartlar8 ölçüsünde hizmet verilmesi için her şey çok iyi planlanmış durumda.
Özel İskenderun Diş Dünyası Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Bestami Yılmaz, her kliniğin ayrı bir özellik ve öneme sahip olduğuna dikkat çektiği tanıtım turunda ise Dişhekimi korkusunu yenmeleri için çocuklara özel imkanlar da sunuluyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.