Özel Palmiye Hastanesi Dr. İnan ve Altunay’ı kadrosuna kattı

palmiye hastanesi
İskenderun’un ve bölgemizin başarılı hastanelerinden Özel Palmiye Hastanesi vatandaşlarımıza şifa dağıtmaya devam ediyor. Bu doğrultuda kurulduğu günden beri yoğun ve gayretli bir şekilde çalışan Palmiye Hastanesi, branşlarında başarılı iki yeni doktoru daha bünyesine kattı. Göz Hastalıkları Uzmanı Ümit Sende İnan ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Levent Altunay Palmiye ailesine katıldı.
Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar basın mensuplarıyla bir araya gelerek göreve yeni başlayan hekimleri tanıttılar.
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, sağlık sektöründe yenilikler yaratmaya devam ettiklerini söyledi. Amaçlarının sağlık sektöründe hizmetin en iyisini verebilmek olduğunu belirten Başhekim Şahutoğlu, tüm imkânlarını vatandaşlarımızın sağlığı için kullandıklarını ifade etti. Teknolojiyi de yakından takip ettiklerini kaydeden Şahutoğlu, Palmiye ailesine katılan katılan doktorlar, İnan ve Altınay’ın branşlarında son derece tecrübeli ve başarılı olduklarını vurgulayarak, bundan sonra tüm enerjileriyle bölge halkımıza hizmet edeceklerini kaydetti. Şahutoğlu, Beyin Cerrahisi branşını da konuşlandıracaklarını sözlerine ekledi.

GÖZ HASTALIKLARI UZMANI DR. ÜMİT SENDE İNAN
1974 Gaziantep doğumlu Ümit Sende İnan, İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olup, ihtisasını İstanbul Haydarpaşa Hastanesi’nde tamamladı. Dr. İnan, Gaziantep Hayat Hastanesi’nde 2 yıl, Gaziantep Amerikan Hastanesi’nde de 2 yıl çalışmış olup, ön segment cerrahisi, fako cerrahisi, şaşılık, gözyaşı kanalları ameliyatları, göz kapağı ameliyatları, gibi bir çok ameliyet vakaları konusunda tecrübeye sahip…
Göz Hastalıkları Uzmanı Ümit Sende İnan, 2 Temmuz 2013 tarihi itibariyle Özel Palmiye Hastanesi bünyesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görevine başladı.

ÇOCUK SAĞLIGI VE HASTALIKLARI UZMANI DR. LEVENT ALTUNAY
1979 Antalya doğumlu olan Dr. Levent Altunay, 2003 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde ihtisasını tamamladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Altunay, Kayseri Doğumevi’nde bir dönem çalışıp, Şırnak Silopi Devlet Hastanesi’nde 2 yıl hizmet verdikten sonra, Antakya Doğumevi’nde 1 yıl süre ile görev yaptı.
Yenidoğan Yoğum Bakım Ünitelerinde çeşitli tecrübelere sahip olan Dr. Levent Altunay, Temmuz ayı itibariyle Özel Palmiye Hastanesi bünyesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.