Peri masalı gibi düğün!

UGUR DÜGÜN1
İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat, kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Zübeyde ve Uğur Fırat çiftinin biricik kızları Münire ile Yeter Hadımoğlu’nun yakışıklı oğlu Volkan, dünyaevine girdi.
Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen düğün merasimi her kesimi bir araya getirdi.
Genç çiftler için muhteşem bir organizasyonla unutamayacakları bir düğün düzenlendi. Düğün merasimine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Ümran Civelek, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve eşi, İskenderun OSB ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi, Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz ile çok sayıda siyasetçi, oda başkanları ile iki ailenin yakınları katıldı.
Mutlu çiftlerin salona girmesiyle birlikte alkış tufanı koptu. Görkemli düğünde ayrıca, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ile MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’in kutlama mesajları okundu. Genç çiftlerin nikah merasimini İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıyarken, nikah şahitliklerini ise İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz yaptı.
Genç çiftin ‘evet’ sesleri misafirlerin alkış sesleriyle süslendi.
Nikâh merasiminin ardından ise sahne alan sanatçılar söyledikleri düğüne gelen davetlileri gönüllerince eğlendirdiler. Genç çiftlerin düğünlerinde yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular. Münire ve Volkan çiftinin düğünlerinde gece geç saatlere kadar gönüllerince dans ettiler.
Genç çiftlere bir ömür boyu hayatlarında mutluluklar diliyoruz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.