Bu düğün çok konuşulur!

mahir dugun79
İTSO Başkan Vekili başarılı işadamı Mahir Taner’in güzel kızı Selmin ile CHP Belediye Meclis Üyesi Zeki Aytaş’ın yakışıklı oğlu Aytaç, görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.
İSSOS Otel’de gerçekleştirilen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, eski bakan Mehmet Dönen, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun OSB ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve YK üyeleri, Meclis Başkanı Servet Uğutmen, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, İskenderun’un seçkin işadamları Metin Yıldız, Hasan Yıldırım, Uğur Ateş, Ali Tekten, siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Oldukça görkemli geçen düğün, genç çiftlerin anne ve babaları Mahir-Fatma Taner ile Zeki-Nevin Aytaş çiftine duygulu anlar yaşattı.
Coşkulu müzik eşliğinde eğlenen konuklar, gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadı. Selmin ve Aytaç çifti düğün dansıyla tüm ilgiyi üzerlerine çektiler.
Düğün pastasını keserek konuklara ikram eden Selmin ve Aytaç çifti masaları da gezerek konuklara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Peri masalını andıran düğünde işadamları Mahir Taner ve Zeki Aytaş da şıklıklarıyla dikkat çektiler.
Birbirlerine çok yakışan genç çiftler konukların hayran bakışları arasında mutluluğun doruğuna ulaşırken, düğün merasiminde alkış tufanı kopuyordu.
Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.