ŞEHİT BABALARINA ANLAMLI ZİYARET

sehit aileleri7
İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Şehit ve Gazi Ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Uygun, İskenderun Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve Şehit Babalarını ziyaret ederek “Babalar Gününü” kutladı.
Uygun, Şehit Babalarının çocuklarını bu vatan için şehit verdiklerini belirterek,”Bizler bu topraklarda yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Bizler de sizlerin evlatlarıyız. Sizler bizlerin babası yerindesiniz. Şehit babalarına sahip çıkmak bizlerin görevidir. Bu vesile ile sizlerin ve tüm şehit babalarının “Babalar gününü “kutluyoruz “dedi.
Mercanoğlu ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Bu babalar gününde bizleri ziyaret etmeniz bizleri çok duydulandırdı. Bizler çocuklarını genç yaşta bu vatan ve millet için şehit verdik. Bizleri tek şey üzer. Oda unutulmaktır. Bizleri unutmayıp buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Uygun, Şehit babalarına karanfil hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.