Yarım asırlık cemiyete CHP’den tebrik

chp cemiyeti ziyaret (1)
İskenderun Gazeteciler cemiyetinin kuruluşunun 50. yılı kutlamalarında siyasi partilerden ziyaretler gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetimi cemiyet binasını ziyaret ederek burada gazetecilerle sohbet etti.
Basın mensupları ile bir araya gelen CHP heyetini karşılayan İGC Başkan Şehmus Aslan, İGC’nin 50. yılını kutlarken Türkiye’nin yarım asırlık birkaç cemiyetinden biri olduğunu vurguladı. Aslan,”Biz aslında bugünümüzü daha farklı bir şekilde kutlamayı düşünüyorduk. Fakat Reyhanlı’daki olayların ardından birçok vatandaşımızın ölümü bizleri derinden üzdü ve acıları paylaştığımız için böyle bir kutlamayı uygun görmedik. 50. yılımızda bugüne kadar emeği geçen başta rahmetli ağabeylerimize Allahtan rahmet diliyor ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. Biz bugünlere sadece basın mensupları olarak değil, İskenderun’daki bütün sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları ve İskenderun Halkı ile birlikte geldik. İGC’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarda İskenderun CHP İlçe örgütünün de yakın destek ve ilgilerini gördük. Biz bayrağı şerefle aldık, inşallah şerefle de teslim edeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk partisi İskenderun ilçe Başkanı Süleyman Uyar da gazetecilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Başkanımın da belirttiği gibi bir ilçede 50 yıldır bu çalışmaları yapmış olmak ve cemiyeti kurup geliştirmek takdire şayan bir olay. Biz CHP olarak her zaman için sivil toplum kuruluşlarının, sendikaların yanında olduk. İskenderun Gazeteciler Cemiyetine bağlı tüm yerel basının yazılarını yakından takip ediyoruz. Ulusal gazetelerde görmediğimiz bazı yazıları arkadaşlarımız yazıyor. Hem bizi hem İskenderun kamuoyunu bilgilendiriyorlar. Başkanımın şahsında hepsini tebrik ediyorum. Bu 50 yılın inşallah tabi bizim ömrümüz yetmez ama 75 100. yılını da kutlarız. Gençlerimiz bayrağı devir alır” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.