BAŞKAN SAVAŞ KONACIK’TA ÖĞRENCİ YARARINA DÜZENLENEN KERMES’İ AÇTI

konacik kermes
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Konacık’ta öğrenciler yararına düzenlenen kermes açılışını yaptı. Kermes açılışına Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Dernek Başkanı Hamit Kutlay, Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Tarlak, Konacık Köyü Muhtarı Mehmet Gül, Tatarlı Köyü Muhtarı Ali İçen ile çok sayıda hayırsever katılım gösterdi.
Konacık Öğrenci Yurdu Derneği tarafından düzenlenen gıda ve giyim kermesinde elde edilecek gelirin öğrencilerin hizmetinde kullanılacağını ifade eden Dernek Başkanı Hamit Kutlay, “Derneğimizin düzenlemiş olduğu kermese Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın katılım göstermesi bizleri oldukça sevindirdi. Bundan dolayı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, görev süresi boyunca Antakya ve çevresinde bulunan resmi ve özel eğitim kurumlarına her daim özel zaman ayırdığını ifade ederek, “Eğitim kurumlarına yönelik yardımlarımız her zaman oldu ve olmaya devam edecektir. Okullarımıza yaptığım ziyaretler ile fiziki eksiklikleri yerinde görme ve imkânına sahip oluyorum. Bu tür öğrencilerimizin yararına düzenlenen etkinlikleri oldukça anlamlı buluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ortak amacımız, çocuklarımızın daha rahat bir ortamda eğitim görmeleri ve ileride topluma faydalı birer birey olmalarıdır” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.