SÜREKLİ GELİŞİM!

gelisim8
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, sürekli değişim ve gelişim içinde bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda hekim kadrosu ve teknoloji yatırımlarını sürdürüyor.
Tecrübeli Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Özkan Özger de Gelişim Hastanesi ailesine katıldı. Hasta kabulüne başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Özkan Özger, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisasını tamamladıktan sonra bir çok hastanede başarılı operasyonlarla adından sıkça bahsettirdi.
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Özkan Özger’in özgeçmişi ise şöyle;
1976 yılında Edirne’nin Keşan ilçesinde doğdu. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine devam etti. 2001 – 2002 yıları arasında Ardahan Pasaf Sağlık Ocağı ve Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü’nde yataklı tedavi şube müdürü olarak çalıştı. 2002 – 2007 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı. 2007 – 2009 tarihleri arasında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladı. 2009-2010 tarihleri arasında Adana BSK Metro Park Hastanesi, 2010-2011 tarihleri arasında Siirt Asker Hastanesi‘nde (Askerlik Görevi), 2011-2013 tarihleri arasında Çanakkale Anadolu Hastanesi’nde görev aldı. Türk Nöroşirürji Derneği, Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Eğitim ve Öğretim grubu üyesi olup çok sayıda yurt içi ve yurt dışı bilimsel yayını bulunmaktadır.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.