Cenaze aracında yan yana geldiler

cenaze (2)
Dörtyol’a bağlı Yeşilköy beldesinde yük treninin hemzemin geçitte ilerleyen otomobile çarpması sonucu hayatı kaybeden Tarık ve Sedef Zorlu son yolculuklarına dua ve gözyaşlarıyla uğurlandılar. Karı koca hayatta oldukları gibi cenaze arabasında da yan yana geldiler.
İskenderun iş dünyasının yakından tanıdığı Ferit Uyar’ın kızı olan Sedef ile Zorlu ailesinin oğulları Tarık düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandılar. Kaptanpaşa Camii’ne getirilen Sedef ile Tarık’ın cenaze töreni sırasında gözyaşları adeta sel oldu. Anne Feride Uyar ve Baba Ferit Uyar’ın soğukkanlılıklarını korudukları ve zor ayakta durdukları görülürken, onları bu acılı günlerinde çok sayıda sevenleri dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.
Kaptanpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, iş adamı Recep Atakaş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, siyasi parti ilçe başkanları, CHP Hatay Eski Milletvekili Aziz Yazar, Uyar ve Zorlu ailelerinin yakınları, sevenleri dost ve akrabaları katıldı.
Sedef Zorlu’nun annesi Feride Uyar, cenaze merasimi boyunca sükunetini koruyup acısını içine gömerken, baba Ferit Uyar da aynı hassasiyetle taziyeleri kabul etti. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde genç yaşta hayatlarını kaybeden Tarık ve Sedef’in naaşları musalla taşında yan yana konuldu. Yürekleri yakan tren kazasıyla hayatlarını kaybeden çiftlerin cenazeleri kılınan namazın ardından gözyaşları arasında Karaağaç Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Önceki İçerikİKEM’in resim ve seramik sergisi büyüledi
Sonraki İçerikHATKO futbol turnuvasıyla İskenderunlular’ı kaynaştıracak
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.