HEMZEMİN GEÇİTTE KAZA; ANNE ÖLDÜ, BABA VE OĞUL AĞIR YARALI!

hemzemin kaza6
Dörtyol İlçesi Yeşilköy Beldesi Kumyığını Mevkiinde Devlet Demiryollarına ait 63301 sefer sayılı tren ile 31 UV 271 plakalı otomobil kaza yaptı.
İskenderun’dan Narlı istikametine gitmekte olan E 43017 nolu Devlet Demiryollarına ait 63301 sefer sayılı yük treni 35 yaşındaki Tarık Zorlu’nun sevk ve idaresindeki 31 UV 271 Plaka sayılı hususi otoya ışık kontrollü hemzemin geçitte büyük bir hızla çarptı. Çarpma esnasında trenin önündeki dayamalıklar aracın sol yan camından içeri girdi.
Ani fren yapan tren ancak 300 metre sonra durabildi. Bu süre zarfında araçta trenle beraber sürüklendi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta yolcu koltuğunda bulunan 34 yaşındaki anne Sedef Zorlu hayatını kaybederken, araç sürücüsü baba Tarık Zorlu ile aracın arka koltuğunda bulunan 10 yaşındaki Ateş Zorlu ise ağır yaralandı. Civarda ikamet eden vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan ve Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırılan Tarık Zorlu (35) ve Ateş Zorlu (10) burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Balcalı Hastanesine sevk edildi. Devlet Demiryolları çalışanları ise olay sonrasında trene yapışmış olan aracı ayırmak için büyük bir çaba sarf etti. Bu arada uzun süre Dörtyol Erzin arasındaki tren seferlerine ara verildi. Yetkililer raylarda yapılacak inceleme sonrasında seferlerin tekrar başlayabileceğini belirttiler.

Önceki İçerikKOZA’DA GELECEĞİN POLİSLERİ YETİŞİYOR
Sonraki İçerikBASK’TAN EĞİTİME TAM DESTEK
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.