İSKENDERUN HASAN KUAFÖR ÖDÜLLERE DOYMUYOR

kuaför ödül4
2012 Dünya Kuaförler Yarışması’ndan iki ödülle dönen Hasan Kuaför (Hasan Keskin) 2013, 18-19 Nisan tarihlerinde Ukrayna’da, ülkemizi gururla temsil etti.
Hasan Keskin, fantezi dalında ve gelin saçı dalında yüzlerce kişi arasında (dünyanın) en iyi saç tasarım ödüllerine layık görüldü. İki tasarım ödülünün yanı sıra ayrıca Türkiye’ye kupa kazandırdı.
İskenderun’un seçkin kuaförlerinden Hasan Keskin, aynı zamanda eğitmenlik de yapmaktadır. Yılların verdiği bilgi ve birikimlerini kuaför meslektaşlarıyla paylaşarak kuaför mesleğinin gelişimine katkıda bulunuyor. Ukrayna’dan başarıyla dönen Keskin, hiç zaman kaybetmeden 29 Nisan-02 Mayıs tarihleri arasında Dünya’nın En ünlü Keratin Markası olan La Brasılıana’nın Antalya Kemer’de yapmış olduğu festivale katılarak meslektaşlarına 2013 saç modellerini sunarak büyük beğeni topladı.
Mesleğinin zirvesinde olan Hasan Keskin, her geçen gün ulusal ve uluslar arası etkinliklerde önde gelen isimlerden olmayı başarıyor. Başarısını kullanmış olduğu La Brasılıana ürünlerine ve azimle çalışmaya borçlu olduğunu söyleyen başarılı kuaför, haziran ayında salonunu da büyütüyor .
Salon açılışı için misafirlerine büyük sürprizler hazırladığını söyleyen keskin, yine güzel bir olaya damgasını vuracak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.