KMÇD’ye destek büyüyor

kimsesiz cocuklar81
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği (KMÇYD), dernek çalışmalarına katkı sunan kadınlarla dernek yönetimi, Hasan Baba Restoran’ta bir araya gelerek plaketle onurlandırdı.
Bahar Şenliği önerileriyle dernek yönetimine gelen dernek yönetimi ve üç kadının gayretleri ile yaşama geçirilen organizasyonun mimarları Sibel Aydınlı, Nurdan Aydal, Bedriye Ulutaş Uçak’a, bu güne kadar İskenderun’da çocuklara ve kadınlara yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su’ya ve Ecelife Kreş’in sahibi Eda Göçmen Karaçaylı, KMÇD Başkanı Zeynep Çakmaklı Dernek Yönetimi adına plaket sundu.
Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Hasan Baba’da gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Başkan Zeynep Çakmaklı, derneğin kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmaları anlatarak, toplumumuzda duyarlı olan insanların çalışmalarına destek vermesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.
Dernek çalışmalarına katkı sunmayı sürdürecekleri mesajını veren kadınlar, derneğin daha güzel ve daha büyük projeleri yaşama geçirmesi adına desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.