GÜNEY Gazetesi 39 yaşında

vali yeni3
“Güney Gazetesi önemli bir hizmeti yerine getiriyor”

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Gazeteniz Güney’in kuruluşunun 39. yılını kutladı. Güney Gazetesi’nin kurulduğu günden bu güne kadar ilkeli, dürüst ve objektif haber anlayışıyla okuyucularına ulaştığını kaydeden Vali Lekesiz, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “Yayın hayatına başladığı 1974 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Güney Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
***

“Güney Gazetesi halkımızın duygularına tercüman oluyor”

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Güney Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutladı. Kaymakam Su, Güney Gazetesi’nin her ortamda, her koşulda sorumluluk duygusuyla hareket ederek, toplumun haber alma ihtiyacını yerine getiren ve halkımızın duygularına tercüman olmak amacıyla gayret gösterdiğini belirtti. Kaymakam Su, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurları kitle iletişim araçlarından olan basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devle arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Bu anlamda her ortamda ve her koşulda sorumluluk duygusuyla hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını yerine getiren ve halkımızın duygularına tercüman olmak amacıyla gayret gösteren Güney Gazetesinin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanları tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.”
***

Başkan Civelek Güney Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutladı

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Güney Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkan Civelek, Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar’a gönderdiği kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “Güney Gazetesi uzun bir geçmişi ve birikimiyle İskenderun medyasında önemli bir görev üstlenmiştir. Yazı İşleri Müdürü olarak yıllarca emek verdiğiniz gazetenizin 39. kuruluş yıldönümünde sizi kutlar, bundan sonraki yayın yaşamınızda başarılar dilerim.”
***

“Güney Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum”

Güney Gazetesi’nin 39. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, gazetemizin bu mutlu gününe ortak oldu. Emniyet Müdürü Başar mesajında, “Güney Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Sayın Mustafa Tosyalı, Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ve gazete çalışanları; 30/Nisan/1974 tarihinde İskenderun yerel basın-yayın camiasına katılan günlük gazetenizi, şahsım ve İlçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatı adına yürekten kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikOrtalık toz duman!
Sonraki İçerik“1 Mayıs mücadeledeki birliği ve dayanışmayı ifade ettiği bir gündür”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.