Yüreğinize sağlık!

sehit zeliha su2
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, her hafta bir şehit ailesini ziyaret edip, isteklerine ve duygularına ortak oluyor..
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Mardin’de askeri aracın mayın üzerinden geçmesi sonucu şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Mercanoğlu’nun Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet eden ailesini evinde ziyaret etti.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Mercanoğlu’nun ailesi ile yakından ilgilenen Zeliha Su, Şehit’in annesi Şükran Mercanoğlu ve babası Fevzi Mercanoğlu ile sohbet ederek, herhangi bir sıkıntılarının ya da ihtiyaçlarının olup olmadığı yönünde bilgi aldı. Her hafta bir şehit ailesi ziyaret edilmek suretiyle, onların sıkıntı ve ihtiyaçlarının giderilmesi için gayret gösterildiğini ifade eden hanımefendi Zeliha Su, “Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Onlar bizim gurur kaynağımızdır ve bizlere emanettir. Onları sadece özel günlerde hatırlamakla yetinmiyor, her daim yanlarında olmaya ve duygularını paylaşmaya özen gösteriyoruz” açıklamasında bulundu.
Şehit’in ailesi ise hatırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine her konuda destek olan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Hanım’a teşekkürlerini dile getirdiler.

Önceki İçerikMilletvekili Öntürk Londra’da temaslarda bulundu
Sonraki İçerikTARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA SÖZÜ OLMAZ!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.