HAFTADA 2 GÜN, 1 SAATTE SAĞLIKLI ZAYIFLAMA

zayiflama4
Beslenme ve Diyetisyen Uzmanı Aslıhan Yıldırım, işletmeciliğini yaptığı Necatibey Caddesi Polis Lojmanları karşısındaki Nutri/System Zayıflama Merkezinde sağlıklı ve kalıcı zayıflamanın yöntemleri üzerine bilgiler verdi.
Beslenme ve Diyetisyen Uzmanı Aslıhan Yıldırım fazla kilolardan kurtulmanın yolunun profesyonel bir destek, iyi bir konsantrasyon, kişiye özel diyetler ve pozitif jimnastikten geçtiğini belirtti. Beslenme ve Diyetisyen Uzmanı Aslıhan Yıldırım yaptığı açıklamada; “Sağlıklı ve kalıcı zayıflama, beslenme alışkanlığını değiştirme çabası olan bireylerde sürekli konsantrasyon gerektirir. Fazla kilosu olan bireylerin sağlıklı beslenmeye başladığı ve kilo kaybettiği süreçte gerek psikolojik gerekse zayıflamayla beraber görülen vücut deformasyonları için profesyonel bir desteğe ihtiyaçları vardır. Fazla kilolar, şüphesiz hem iş kadınlarının hem de ev hanımlarının en büyük sıkıntılarının başında gelir” dedi.
Beslenme ve Diyetisyen Uzmanı Aslıhan Yıldırım, Peki, bu sorunun çözümü çok mu zor? sorusuna ise; “Aslında fazla kilolardan kurtulmanın yolu hiç de zor değil. Çözümü ise kişiye özel diyetlerden ve pozitif jimnastikten geçiyor” diye konuştu.
Nutri/System merkezinde her hafta beslenme ve kilo kaybı kontrollerinin yapıldığı, kişiye özgü diyet programları hazırlanıyor. Ayrıca merkezde istenmeyen tüyler için de IPL epilasyon uygulamaları da yapılmaktadır.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.