BAŞKAN SAVAŞ’TAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK

sehit yemek16
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, şehit aileler ve gaziler onuruna yemek verdi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde Büyük Antakya Oteli’nde düzenlenen yemeğe Hatay Valisi M.Cemallettin Lekesiz, Garnizon Komutanı P.Kd.Alb. Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı Alb. Mustafa Başol, 121. Serinyol Er Eğitim Alay Komutanı Albç Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Gülen, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Antakya Şehitliğini Güzelleştirme, Yaşatma ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Hamit Ölçer, Hatay Kıbrıs ve Kore’de Savaşanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Behçet Narin, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Ayşe Sürer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı M.Ramiz Bakır eşleriyle birlikte katılım gösterirken, yemekte Şehit ve Gaziler Derneği üyeleri ve aileleri yer aldı.
Gaziler ve şehit aileleri onuruna verilen yemekte Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya tarafından şehitlerin ruhu için yaptırılan duaya tüm davetliler katılım gösterdi.
Antakya Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırlanan slayt gösterisinin ardından, yemek verilen tatlı ikramı ile son buldu.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte, protokol üyeleri yemeğe katılan gaziler ve şehit aileleri ile yakından ilgilendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.