Esnaf odalarından dayanışma toplantısı

esnaf odaları yemek
Hatay Esnaf Odaları tarafından ayda bir kez düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma toplantısı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Yörük Çadırında gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya İskenderun Kaymakam vekili ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin, İTSO Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, İTSO yönetim kurulu üyeleri, Hatay Esnaf Odaları Birlik ikinci başkanı Uğur Fırat, İskenderun esnaf oda başkanları katıldı.
İskenderun ve bölgenin sorunlarının tartışıldığı toplantıda ilk olarak söz alan Hatay Esnaf Odaları Birlik İkinci Başkanı Uğur Fırat, “Ayda bir kez düzenlenen toplantımıza bu ay abi kuruluşumuz olan Ticaret ve Sanayi Odası düzenliyor. Kendilerine bizleri bir araya getirmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Ardından söz alan İTSO Başkanı Halil Şahin ise, “Sivil toplum kuruluş temsilcileri olarak düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyoruz. Bu tür toplantılar ile şehrin sorunlarının görüşülmesi, oda başkanları arasında birlik beraberlik ve dayanışmanın daha iye olacağına inanıyorum” dedi. Toplantıya katılan Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam vekili Abdulaziz Aydın ise, toplantıyı düzenleyenlere teşekkür etti.
İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar da toplantıyı tertip eden İTSO yönetimine teşekkürlerini ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.