Cafe Bella hizmetinizde..

cafe balla (2)
İskenderun’da eğilence merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle Cafe türü yeni mekânların hizmete girmesi kaliteyi de beraberinde getiriyor. Numune mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi’nde hizmete giren Cafe Bela’nın açılışına çok sayıda davetli katıldı.
Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve Fehim Aşkar’ın ortaklığında açılan Cafe Bella oldukça şık ve kaliteli bir mekân olarak hizmet verecek. Düzenlenen açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Bekbele, Azganlık, Sarıseki, belediye başkanları, Ak Parti İlçe yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelesini kesmeden önce mekânla ilgili kısa bilgi veren işletmecilerden Fehim Aşkar, kentimizin kalkınması ve istihdama katkı sağlamak aynı zamanda gençlerimizin ve insanlarımızın güzel kaliteli mekânlarda hizmet almalarını sağlamak adına bu mekânı hizmete açıyoruz” dedi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, yeni yerin hayırlı olmasını dileyerek, “Kentimiz en iyi hizmete layık! İşletmecilerimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Cafe Bella’nın kurdelesini belde belediye başkanları birlikte kesti.

Önceki İçerikCHP’de “DÖNEN” dönene..
Sonraki İçerikİskenderunspor’da ümitler 90’da yıkıldı: 0-1
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.