PAYAS KAMU YATIRIMLARI İLE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

payas vekil16
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas İlçesi’nde bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili Türkoğlu’nun Payas’ta gerçekleştirdiği ziyaretlere, AK Parti Payas Teşkilat Başkanı Hasan Altınsoy, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, AK Parti Payas Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Durmuş, Selçuk Urma, Ekrem Kurt, Muhammet Tufan, Turan Karaca ve Atilla Akkaya eşlik etti.

2013’DE 3 İLÇEYE 60 MİLYON TL’LİK DSİ YATIRIMI
İlk ziyaretini AK Parti Payas Teşkilatı Merkez Binası’na gerçekleştiren Türkoğlu, partililerle uzun süre sohbet etti. Payas’ın büyük hizmetlerle buluşacağını kaydeden Türkoğlu, 2013 yılında Payas Çayı, Hurma Esiği Deresi ve Payas Kuşaklama Kanalı’nın ıslah edileceğinin müjdesini verdi. Türkoğlu bu yıl Payas’taki derelerin ıslahı ile birlikte DSİ’nin ayrıca Payas Çayı’nın kaynağına bir de gölet yapılacağını söyledi. Türkoğlu ıslah çalışmaları ve gölet gibi hizmetler bağlamında Dörtyol, Erzin ve Payas’a 2013 yılı için 60 milyon TL’lik yatırımın kazandırıldığını kaydetti. Milletvekili Türkoğlu Payas’a sağlık alanında da önemli yatırımların geldiğini belirterek, Payas’a 2013 yılında iki adet Aile Sağlığı Merkezi kurulacağını ifade etti. Türkoğlu, ilçe olması ile beraber Payas’ın büyük kamu yatırımları ile önemli bir cazibe merkezi haline geleceğinin altını çizdi.
AK Parti Payas Teşkilat Başkanı Hasan Altınsoy da, Payas’ın layık olduğu hizmetlere AK Parti ile daha çok kavuşacağının altını çizerek bu hizmetlerin sürekliliği ve Payas’ın yıllardır hayalini kurduğu ilçe hüviyetini kazanmasının yüklediği vefanın gereği olarak 2014 yerel seçimlerinde Payas’ın AK Parti’ye % 100 vize sağlayacağını kaydetti.

TÜRKOĞLU’NDAN PAYAS’TA UMRE ZİYARETLERİ
Milletvekili Türkoğlu, AK Parti Payas Teşkilatı’nı ziyaretinin ardından Payas’ta umreden gelen AK Parti Payas Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Metin Aras ile Ahmet Aksoy’u ziyaret etti. Milletvekili Türkoğlu beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti Payas Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aksoy’u, AKÇELİK A.Ş.’deki makamında ziyaret etti. Keyifli bir sohbetin ardından Aksoy, heyete umre ziyaretinin anısına namazlık ve tespih hediye etti. Türkoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra da AK Parti Payas Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Aras’ı evinde ziyaret etti. Türkoğlu, umreden dönen Aras’ın umre ziyaretinin makbul olması temennisinde bulundu. Türkoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aras da, kutsal topraklarda yaşadığı manevi atmosferi misafirleriyle paylaşarak, misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikram etti.

Önceki İçerikToplum Sağlığı Merkezi bu kez rotayı Obeziteye yöneltti
Sonraki İçerik‘Devletimiz buradaki Türkmen kardeşlerimize çok iyi bakıyor’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.