Kadın hentbolcuya antrenman sahasında evlilik teklifi

hentbol evlilik1
Homend Antakya Belediyesi Bayan Basketbol takımının menajerliğini yapan Erdal Oktay, Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor oyuncusu Gamze İyisu’ya (24), antrenman sonrası sürpriz evlilik teklifi yaptı.
Kastamonu’ya gelerek, Araç Belediyespor’un Atatürk Spor Salonu’ndaki antrenmanını izleyen Oktay, antrenmanın bitmesinin ardından sahaya giderek iki hafta önce ayrıldığı kız arkadaşı Gamze İyisu’ya evlenme teklifinde bulundu.
Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşıran İyisu, daha sonra erkek arkadaşının bu teklifini kabul etti.
Gazetecilere açıklama yapan İyisu, erkek arkadaşıyla iki yıl önce üniversite takımının maçları sırasında tanıştığını belirterek, Oktay’la aradaki mesafe nedeniyle sadece maç dönemlerinde görüşebildiklerini söyledi. 
Erkek arkadaşıyla iki hafta önce ayrıldıklarını ifade eden İyisu, şöyle konuştu:
“Hiç bir şekilde görüşmüyorduk. Kastamonu’ya gelişi benim için sürpriz oldu. Hiç haberim yoktu. Takımla tanışacağını biliyordum ama buraya geleceğini tahmin etmiyordum. Evlilik teklifi aldım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum.”

Erdal Oktay (26) ise uzun zamandır aklında olan evlenme teklifinin, bu ayrılık sürecine denk geldiğini anlattı.
Sürpriz teklif için Hatay’dan geldiğini dile getiren Oktay, “Gamze hentbolu çok seviyor. En güzel evlenme teklifinin de hentbol sahasında olacağını düşündüm” diye konuştu.

Önceki İçerikAB Heyeti’nden Vali Lekesiz’e Ziyaret
Sonraki İçerikTÜED, Mar-Der’i ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.