İskenderunlu Hasan Kuaför’den Adana’da Şaç Şovu!

sac sov45
Adana Kuaför ve Manikürcüler Esnaf Odası’nca “Seyhan Güneşi Saç Şov” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İskenderun’dan katılan kuaför Hasan Keskin’in yaptığı saç stilleri dikkat çekti.
Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Adana’dan 25 şovmen olmak üzere Mersin, Tarsus, İskenderun’dan gelen onlarca manken ve şov grubu gösterileriyle büyük beğeni topladı.
Etkinliğe İskenderun’dan katılan Hasan Keskin yaptığı farklı saç tasarımlarıyla izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Kuaför Keskin Ukrayna’da düzenlenen Kristal Melek Uluslararası saç tasarım yarışmasında iki dalda ödülle yurda dönmüştü. İskenderun’u hem yurt içi hem de yurt dışı temsil eden Keskin, her geçen gün başarısını arttırmaya devam ediyor. Bayanların farklı saç tarzını ortaya çıkaran Keskin, İskenderun’daki iş yerini de büyütüp İskenderun halkına daha kapsamlı bir hizmet vereceğini açıkladı. Hasan Keskin açıklamasında, başarısının sırrını kullandığı ekipmanların kaliteli olmasına ve her gün yeni stiller ortaya çıkartmak için hırslı bir şekilde çalışmasına borçlu olduğunu söyledi. La Birasiliana gibi kaliteli keratin ürünlerini kullanan Keskin, profosyonel bir çalışma yaptığımız için saçların hem zarar görmemesi için hem de doğal düzgünlük kazanması için La Birasiliana markalı keratinini kullandığını ifade etti.
Mersin Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Doğan Gündüz, Tarsus Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Alper Deniz, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Ayrıca, etkinliğe destek veren Labirasiliana gibi sponsor firmalara plaket verilirken, şova katılan kuaförlere ve mankenlere madalya ve teşekkür belgesi verildi.
Kuaförler, etkinlikteki görüntüleriyle birlik ve beraberlik havası verirken, şovun tekrarını da istediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.