Gaziantepliler Derneği dolu dizgin etkinliklerle geliyor

gaziantepliler derneği (1)
İskenderun Gaziantepliler Derneği, kentteki Gazianteplileri tek çatı altında toplamak için başlattığı çalışmalara kararlılıkla devam ediyor. İskenderun Gaziantepliler Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu bir etkinliğe imza atarak İskenderun’daki Gaziantep Derneği üyelerini eşleriyle birlikte kahvaltıda bir araya getirdi.
Geçtiğimiz aylar içerisinde yeni yönetimi oluşturarak çalışmalara başlayan Gaziantepliler Derneği, bu yıl içinde gerçekleştireceği faaliyetlerle adından sıkça söz ettirecek. İskenderun’daki özlenen birlik, beraberlik ve dayanışmaya sağlamak için kolları sıvayan Gaziantepliler Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü Kahve Dünyası’nda kahvaltıda bir araya geldiler.
Samimi bir ortamın oluştuğu kahvaltı programında Gaziantepliler birlikteliklerini daha da pekiştirerek yörenin kültürünü ve geleneklerini İskenderun’da yaşatmak için faaliyet programları belirlediler. İskenderun Gaziantepliler Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz, Gaziantep’in Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu hatırlatarak, dernek olarak yapacakları faaliyetlerle bu kültür ve geleneği İskenderun’da da yaşatacaklarını vurguladı. Yılmaz, İskenderun’da yaşayan hemşehrilerine seslenerek tek çatı altında toplanmaya davet etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.